U heeft een verwijzing, hoe gaat het nu verder?
De verwijsbrief ontvangen wij bij voorkeur digitaal van uw tandarts. Als wij alle gegevens ontvangen hebben nemen wij contact met u op voor het maken van een intakegesprek. Heeft u de verwijsbrief meegekregen van uw tandarts? Neemt u dan contact met ons op om een afspraak te maken. Na het plannen van het intakegesprek ontvangt u een bevestigingsbrief per mail. Hierin staat de datum, het tijdstip, de locatie en de kosten van het eerste consult. Deze afspraak zal ongeveer 30 minuten duren.
Tijdens dit eerste consult wordt het probleem in kaart gebracht, worden de behandelopties met u besproken en krijgt u een overzicht van de kosten. Als u akkoord gaat wordt een afspraak voor de behandeling ingepland.

openbaar vervoer

De bussen 169 en 341 stoppen vlak voor de praktijk, halte Floriande Noord. Vanaf de halte Spaarne Gasthuis is de loopafstand 2 minuten tot Tandartspraktijk Spaarne Hoofddorp. De bussen 300, 340 en 341 stoppen bij de halte Spaarne Gasthuis.

U kunt gratis parkeren voor onze tandartspraktijk in Hoofddorp. Van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 17.00 uur (regel gemeente Haarlemmermeer) dient men gebruik te maken van een parkeerschijf, u kunt dan maximaal 2 uur gratis parkeren met blauwe parkeerschijf. Buiten de genoemde tijden hoeft u geen parkeerschijf te gebruiken.

Bewoners uit de gemeente Haarlemmermeer en Haarlem zijn van harte welkom. De praktijk is gevestigd op de ideale locatie Waddenweg 309 (pand in boerderijstijl) in Floriande in Hoofddorp vlakbij de N201, N205. Bent u op zoek naar een tandarts in Floriande, Overbos, Toolenburg, Tudorpark, Nassaupark, Cruquius, Vijfhuizen, Zwaanshoek, Bennebroek, Heemstede en Schalkwijk Haarlem dan bent u bij ons aan het juiste adres

Afspraak maken

E-mail: info@endopraktijkhoofddorp.nl
Balie: balie@endopraktijkhoofddorp.nl
Zorgmail: 500112437@lms.lifeline.nl

Telefoon

023-561 80 70

Adres

Waddenweg 309 2134 XL Hoofddorp

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 8:00 tot 17:30
lunch pauze: 12:00-13:00.
× Direct afspraak maken?